Seneste nyt

Se alle opslag her
VVS & Blikkenslager i Slagelse og Korsør

Biobrændsel i Korsør & Slagelse

Der findes mange former for biobrændsel eller bioenergi, den mest anvendte form er et træpillefyr. Man vælger typisk et træpillefyr, hvis man ikke har mulighed for at få et fjernvarmeanlæg eller et gasfyr. Har du derfor et gammelt oliefyr kan du typisk spare mellem 40-60 % på din varmeregning.

 

Biobrændsel - til private og erhverv

Et træpillefyr kan installeres både i industri, på landsteder og i almindelige huse både i by og provins. Fyret skal helst opsættes i et udhus, men det kan godt lade sig gøre, hvis man har pladsen til det at opsætte det i et bryggers. Man skal dog være opmærksom på, at det kan give lidt griseri da man skal fylde fyret med træpiller.

 

Vedligeholdelse og brændsel

Du kan forvente, at dit træpillefyr har en levetid på 20-25 år. Dette kræver dog, at du husker at vedligeholde det. Det eneste det kræver, er at du regelmæssigt renser det og tømmer askebakken.

Der er et stort udbud af træpiller på markedet og det kan være svært at finde netop de træpiller, som passer bedst til dit forbrug. Vi står altid klar med råd og vejledning i hvilke produkt der passer bedst til dit behov.

 

Kontakt os

Vi opsætter biobrændsel løsninger på hele Sjælland. Vores største kundegruppe er dog i Slagelse, Skælskør, Korsør og Sorø. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 58 38 02 55, hvis du ønsker at vide mere om dine muligheder for benyttelse af biobrændsel. 

 

Læs også om jordvarme

Pellux100 Stoker til biobrændsel

Kontakt os