Seneste nyt

Se alle opslag her
Gasfyr og Briobrændsel i Slagelse og Korsør

Biobrændsel i Korsør, Slagelse & omegn

Optimér med biobrændsel

Hvad end du ønsker at skåne miljøet, din pengepung eller begge dele, kan et skift til biobrændsel være løsningen.

Biobrændsel - et miljøbevidst alternativ

En nem, miljøbevidst og økonomisk ansvarlig løsning kan være et træpillefyr. Træpiller består af sammenpresset savsmuld og trærester, og så er de CO2-neutrale. Derudover er det en billig form for opvarmning, og skifter man således fra et oliefyr, kan man typisk spare op mod 50 % på sin varmeregning. 

 

Vi tilbyder biobrændsel til hele Sjælland

Vi har allerede opstillet træpilleovne og andre biobrændselsløsninger hos tilfredse kunder i Korsør, Skælskør, Slagelse og Sorø, og vi kan også finde en skrædersyet løsning til dig. Biobrændsel kan dække behov for både private hustande, men også erhvervsvirksomheder kan nyde godt af at skifte. Træpillefyr kan således opstilles både i bryggerser og udhuse, og fungere som varmekilde til hele ejendommen.   

 

Vælg en løsning, der holder

Biobrændsel er en miljørigtig energikilde, der er kommet for at blive. Derfor kan du sikkert skifte til et træpillefyr, uden at bekymre dig om fremtidige løsninger. Et træpillefyr kan nemlig holde op til 25 år, når blot man vedligeholder det med regelmæssig rengøring. Henrik Jensen A/S står altid klar med råd og vejledning om de bedste brændselsprodukter på markedet.

 

Har du spørgmål til din biobrændsel? 

Henrik Jensen A/S tilbyder altid kvalitetsløsninger og veludført arbejde. Vi servicerer kunder på store dele af sjælland, herunder Korsør, Slagelse, Skælskør, Sorø m.m. Du er altid velkommen til at kontakte os ved spørgsmål, eller hvis du ønsker en biobrændsel løsning til en god pris. Ring til os på telefon 58 38 02 55 og hør mere om hvad vi kan gøre for dig. 

 

Læs også om jordvarme

Pellux100 Stoker til biobrændsel

Kontakt os