Seneste nyt

Se alle opslag her
Gasfyr og Briobrændsel i Slagelse og Korsør

Fjernvarme installationer i Korsør og omegn

Fjernvarme

Rigtig mange huse i Danmark har fjernvarme, derfor har Henrik Jensen A/S i Korsør ansat kompetente montører til at varetage opgaven.
Vi står både for udskiftninger, nye installationer og service gennemgang af fjernvarmeanlæg i Korsør, Slagelse, Skælskør og Sorø.

Fjernvarme er en nem, miljørigtig og billig energikilde. En virkelig god investering, når det vedrører opvarmning af boligen. 

Prisen på fjernvarme ligger forholdsvist stabilt og er ikke så følsom overfor svingende energipriser. Derfor er fjernvarmen væsentligt billigere end el, olie og gas. Ved hjælp af fjernvarme skal du heller ikke tænke på skorstensfejeren eller på at bestille olie. Fjernvarmen leveres direkte til fjernvarmeanlægget og kræver næsten ingen vedligeholdelse.  Hos Henrik Jensen A/S i Korsør garanterer vi for en høj forsyningssikkerhed.

Fjernvarme er et miljørigtigt valg til opvarmning, da varmeproduktionen hovedsageligt er baseret på overskudsvarme fra el-produktion - samt udnyttelse af varmen fra affaldsforbrænding.

 

 Sk Forsyning Logo Ens2012

 

Henrik Jensen A/S i KOrsør fokuserer på et tæt samarbejde med de forskellige fjernvarmeværker for altid at være 100% opdateret på nye tiltag og forbedringer. Vi kan derfor garantere dig en installation i topklasse.

 

Læs også om jordvarme.

 

Termix

Kontakt os