Seneste nyt

Se alle opslag her
Gasfyr og Briobrændsel i Slagelse og Korsør

Gasfyr i Korsør, Slagelse og omegn

Gasfyr

Med flere års erfaring inden for gasinstallationer, er Henrik Jensen A/S i Korsør den rette samarbejdspartner, hvis du skal have udskiftet og installeret det nye gasfyr nær Slagelse, Sorø eller Skælskør. Vi står også gerne for konverteringen, hvis du ønsker at udskifte dit gamle oliefyr til et gasfyr. Går du fra et oliefyr til et gasfyr, kan du typisk spare op til 30 % på din varmeregning. En bæredygtig investering - både hvad angår økonomi og miljø.

 

Vi sørger for et brugervenligt gasfyr 

Vi opsætter Geminox og Vaillant gasfyr på store dele af sjælland, herunder Korsør, Slagelse, Skælskør, Sorø og omegn. Begge er førende mærker på markedet. Gasfyrene er meget brugervenlige og nemme at betjene. Henrik Jensen A/S anbefaler dog at du tegner et serviceabonnement, så du får det optimale ud af dit gasfyr. Skulle der opstå problemer, er du herved også sikret bedst muligt. Serviceabonnements regelmæssige serviceeftersyn kan derudover sikre gasfyret en levetid på ca. 15 år. 

 

Geminox gasfyr logo Vaillant gasfyr logo

 

Kontakt os

Henrik Jensen A/S i Korsør er autoriseret inden for udskiftning af fyr. Vi er kendte for at levere kvalitetsikrede gasfyr til konkurrencedygtige priser. Ønsker du at vide mere er du velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig fra start til slut og sikrer dig de bedste løsninger på markedet - altid tilpasset dine specifikke behov og ønsker.

Vi opsætter gasfyr for vores kunder på hele Sjælland - oftest i Korsør, Slagelse, Sorø og Skælskør. Vi rådgiver også i forhold til den biobrændsel, som typisk bruges til træpillefyr.

 

Læs også om jordvarme.


Geminox Zem 2 17C gasfyrEcotec Plus Lb gasfyr

                      Geminox Zem 2-17C                                                  Vaillant ecoTECH 156 

Kontakt os