Seneste nyt

Se alle opslag her
VVS & Blikkenslager i Slagelse og Korsør

Gasfyr i Korsør, Slagelse & omegn

Gasfyr

Med flere års erfaring inden for gas installationer er vi hos Henrik Jensen VVS autoriseret i at udskifte og opsætte nye gasfyr. Vi kan ligeledes stå for konverteringen, hvis du ønsker at udskifte dit gamle oliefyr til et gasfyr. Går du fra et oliefyr til et gasfyr kan du typisk spare op til 30 % på din varmeregning.

 

En brugervenlig løsning

Vi opsætter både Geminox og Vaillant gasfyr, der begge er førende mærker på markedet. Begge mærker er meget brugervenlige og kræver ikke meget fra slutbrugeren. Vi anbefaler dog altid, at du tegner et serviceabonnement, så du får det optimale ud af dit gasfyr. Desuden kan en regelmæssig service af gasfyret give en levetid på ca. 15 år. 

 

Geminox gasfyr logo Vaillant gasfyr logo

 

Kontakt os

Vi er autoriseret inden for udskiftning af fyr, og kendt for at levere til konkurrencedygtige priser. Ønsker du at vide mere, er vi hos Henrik Jensen VVS klar til at rådgive dig i den løsning, som passer til dine behov. Vi opsætter gasfyr på hele Sjælland men primært i Vestsjælland i Korsør, Slagelse, Sorø og Skælskør. Kontakt os også gerne, for råd og vejledning i forbindelse med biobrændsel som typisk bruges i forbindelse med et træpillefyr.

 

Læs også om jordvarme.


Geminox Zem 2 17C gasfyrEcotec Plus Lb gasfyr

                      Geminox Zem 2-17C                                                  Vaillant ecoTECH 156 

Kontakt os