Seneste nyt

Se alle opslag her
Gasfyr og Briobrændsel i Slagelse og Korsør

Jordvarme

Jordvarme i Korsør, Slagelse og Sorø

Hvis du leder efter et erfarent VVS-firma til at hjælpe med et jordvarmeanlæg og varmepumper, er du kommet til det helt rette sted. For her hos Henrik Jensen A/S har vi ikke blot mange års erfaring, men også stor ekspertise med at installere jordvarmeanlæg til både private og virksomheder i Korsør, Slagelse og det øvrige Vestsjælland.

Vi deler også gerne ud af vores store viden om jordvarme og jordvarmeanlæg. Selvom installeringen af et jordvarmeanlæg er en omfattende proces, er vi altid effektive og grundige i vores arbejde. Helt overordnet består anlægget af jordslange og en indedel. Jordslangen, som vi graver ned i din have, indeholder en frostvæske. Indedelen er en varmepumpe, som vi i fællesskab finder et passende sted til inde i dit hjem.


Den nedgravede jordslange opsamler varmen i jorden, som transporteres ind i dit hus via jordvarmepumpen. Et jordvarmeanlæg laver både varmt vand og opvarmning, og det er i øvrigt muligt at få tilskud til jordvarme, hvis du energirenoverer din nuværende bolig eller energioptimerer ifm. nybyggeri.

 

Driftssikkert og miljøvenligt jordvarmeanlæg 

Der er mange fordele ved at vælge jordvarme frem for andre alternative energikilder, som oliefyr eller naturgasfyr. Jordvarme bruger naturens egne ressourcer, og er dermed det miljøvenlige valg, hvor du samtidigt sparer penge på elregningen. Et jordvarmeanlæg er også meget driftssikkert, og med denne bæredygtige løsning kan du også nedsætte dit CO2-udslip betragteligt.

Du behøver heller ikke at frygte støj fra jordvarmepumpen, da den nemlig er meget lydsvag. Samtidigt er jordvarme en langsigtet løsning. Anlæggets lange levetid gør det ikke kun til en god investering på den lange bane. Du kan også mærke det i hverdagen, da jordvarmeanlægget er et lukket system, der ikke kræver vedligeholdelse.


Jorden i din have er opvarmet af solen, og med jordvarme udnytter du denne energikilde, som, også i vintermånederne, er der i forvejen. Varmen ligger simpelthen i jorden - lige til at tage!

 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på jordvarme

Hvis du er interesseret i at høre mere om jordvarme eller mener, at vi er de rette til at hjælpe dig i din situation, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os allerede i dag for et uforpligtende tilbud.

Vi kan kontaktes på telefon 5838 0255 eller e-mail info@henriknielsenvvs.dk, ligesom du også er velkommen til at sende os en besked via kontaktformularen her på siden. Så vender vi hurtigst muligt tilbage dig vedr. din henvendelse om jordvarme. Vi glæder os til at høre fra dig

Kontakt os