Seneste nyt

Se alle opslag her
Gasfyr og Briobrændsel i Slagelse og Korsør

Bliv rottefri med en rottespærre

Rottebekæmpelse med rottespærre

Hos Henrik Jensen A/S har vi mange års erfaring med diverse kloakeringsopgaver, og vi hjælper dig gerne med at få opsat en rottespærrer, så du kan blive rottefri. En rottespærrer fungerer på en måde, hvor vand sagtens kan løbe igennem kloakken, men hvor det samtidig er umuligt for de små gnavere at komme igennem. Rottespærren monteres i overgangen mellem dit eget kloaksystem og det kommunale kloaksystem. 

Undgå at få rotter i fremtiden og få monteret en rottespærre allerede nu

Rotter er generelt et stigende problem i Danmark, og derfor kan det også være en rigtig god ide at få monteret en rottespærrer, selvom du på nuværende tidspunkt ikke oplever problemer med rotter. Jo før du får installeret en rottespærrer, jo nemmere er det at komme problemet til livs, og derfor er det langt bedre bare at få det gjort nu, så du undgår at rotter bliver et problem i fremtiden. På den måde slipper du også for alle de irriterende gener og yderligere udgifter, som rotter medfører, når de f.eks. gnaver igennem dine rør, ledninger eller andet, som du efterfølgende skal have udbedret. 

Efterfølgende tjek af din rottespærre skaber en holdbar løsning

Hos Henrik Jensen A/S tilbyder vi ligeledes efterfølgende tjek af din rottespærrer, hvor vi sørger for, at den fungerer optimalt. Det er lovpligtigt, at du får tjekket din rottespærrer en gang om året, og især hvis du bor i et område, der er ekstra udsat i forhold til rotter, er det en rigtig god ide. 

Kontakt i dag og bliv fri fra rotter

Hvis du har mistanke om rotter eller blot ønsker at undgå rotter i fremtiden, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf.: +45 58 38 02 55 eller sende en mail på info@henrikjensenvvs.dk. Alternativt kan du kontakte os gennem vores kontaktformular her på siden. Vi svarer gerne på dine spørgsmål omhandlende rotter, montering af rottespærre og i forbindelse med vedligeholdelse heraf. Vi afgiver ligeledes gerne et uforpligtende tilbud på en løsning tilpasset dig og dine behov, så du kan blive fri for rotter hurtigst muligt.

Rottespærre tilbydes i Korsør, Skælskør, Slagelse & Sorø 500X500px