Seneste nyt

Se alle opslag her
VVS & Blikkenslager i Slagelse og Korsør

Jordvarme og varmepumper i Korsør, Slagelse & omegn

Jordvarme og luft-vand anlæg

Jordvarme og luft til vand anlæg bruger naturens egne ressourcer til opvarmningen af din bolig.
Slangerne til jordvarme lægges i haven i ca. 1 meters dybde, efterfølgende dækkes slangen med jord også sætter naturens kræfter ellers ind.

Solens stråler giver energi og liv til alt levende på jorden og samtidig den største kilde til vedvarende energi. Når solens stråler rammer jorden omdannes disse til blandt andet solvarme og vindkraft.

 Gronvarme logo

 

De grønne løsninger

Jordvarme udleder ingen Co2 og bruger væsentligt mindre energi end andre varmekilder. Ved skift fra traditionelt varmeanlæg, så som ældre oliefyr eller gasfyr kan man typisk spare helt op til 50% på varmeregningen.

Luft-vand anlæg består af en ude del og en inde del.
En luft til vand-varmepumpe udnytter varmeenergien i luften og den kan levere tilstrækkelig varme til din bolig året rundt, selv når der er frostgrader i luften

 

Rådgivning

Ønsker du tilbud eller blot en samtale vedr. jordvarme, så tøv ikke. Spørg vores energivejleder!

Vi vil meget gerne komme ud til jer personligt så vi kan se på jeres anlæg, herefter kan vi skræddersy en løsning indeholdende de ønsker og forventninger i måtte have.

Vi har lavet jordvarme overalt på Sjælland, men størstedelen af vores kunder kommer blandt andet fra Korsør, Slagelse, Sorø og Skælskør. 

Læs også om Biobrændsel.

 

Fil142 014D55a8dd33b0554481802b786935d2b987b12aefVarmepumpe CTC Ecoair 400 Serien til jordvarme

 

Kontakt os