Seneste nyt

Se alle opslag her
Gasfyr og Briobrændsel i Slagelse og Korsør

Jordvarme og varmepumper i Korsør, Slagelse & omegn

Jordvarme og varmepumper

Hos Henrik Jensen A/S i Korsør installerer vi både jordvarme og varmepumper. Jordvarme og luft-til-vand-anlæg bruger naturens egne ressourcer til opvarmning af din bolig. Slangerne til jordvarmeanlægget lægges i haven i ca. 1 meters dybde, efterfølgende dækkes slangen med jord, hvorefter naturens kræfter sætter ind.

Solens stråler giver energi og liv til alt levende på jorden og er samtidig den største kilde til vedvarende energi. Når solens stråler rammer jorden, omdannes disse til solvarme og vindkraft.

 Gronvarme logo

 

De grønne løsninger

Jordvarme udleder ingen Co2 og bruger væsentligt mindre energi end andre varmekilder. Ved skift fra et traditionelt varmeanlæg som fx oliefyr eller gasfyr, kan du typisk spare helt op til 50% på varmeregningen. En grøn investering, som hurtigt betaler sig tilbage. 

En luft-til-vand-varmepumpe udnytter varmeenergien i luften. Den kan levere tilstrækkelig varme til din bolig året rundt, selv når der er frostgrader i luften. Varmepumpen har både en del uden for boligen, men også en del som skal placeres indenfor. 

 

Rådgivning

Ønsker du et tilbud eller blot en samtale om jordvarme og varmepunper, er du velkommen til at kontakte vores energivejleder. Vi aftaler gerne et personligt møde hjemme hos dig, så vi kan se jeres anlæg og skræddersy en løsning tilpasset jeres behov.

Vi har lavet jordvarme overalt på Sjælland og har mange tilfredse kunder fra både Korsør, Slagelse, Sorø og Skælskør. 

Læs også om Biobrændsel.

 

Fil142 014D55a8dd33b0554481802b786935d2b987b12aefVarmepumpe CTC Ecoair 400 Serien til jordvarme

 

Kontakt os