Seneste nyt

Se alle opslag her
Gasfyr og Briobrændsel i Slagelse og Korsør

Varmepumper i Korsør, Slagelse & omegn

Professionel installering af varmepumper

Hos Henrik Jensen A/S i Korsør installerer vi varmepumper. Varmepumper er luft-til-vand-anlæg som bruger naturens egne ressourcer til opvarmning af din bolig. Her bores der hul i væggen, hvor efter varmepumpen skal installeres på ydervæggen af huset og forbindes med varmvandsbeholderens sammenslutning, herfra bruges varmen fra luften til opvarmning af vandet.

Solens stråler giver energi og liv til alt levende på jorden og er samtidig den største kilde til vedvarende energi. Når solens stråler rammer jorden, omdannes disse til solvarme og vindkraft.

 Gronvarme logo

 

Fordele ved at vælge en luft-til-vand varmepumpe eller jordvarme

En luft-til-vand varmepumpe samt jordvarme er to særdeles effektive, stabile og miljøvenlige måder, hvorpå du kan opvarme din bolig. Der er mange fordele ved at benytte sig af en af disse metoder til opvarmning af din bolig, herunder at:

  • Du får lydløs opvarmning. Luft-til-vand varmepumpen bruger vand i radiatorer og/eller varmerør til opvarmning, og derfor vil der ikke være indendørs støj eller træk i forbindelse med opvarmningen.
  • Begge slags varmepumper kan opvarme brugsvand, og du kan derfor spare penge på din varmeregning og også dit CO2 udslip.  
  • Varmepumperne vil også virke under lavere temperaturer, og du vil dermed sjældent skulle bruge ekstra strøm på at opvarme din bolig, og på den måde undgår du også at få en dyrere elregning i de kolde vintermåneder.

 

Økonomiske fordele og grønne løsninger

Varmepumper udleder næsten ingen Co2 og bruger væsentligt mindre energi end andre varmekilder. Ved skift fra et traditionelt varmeanlæg som fx oliefyr eller gasfyr, kan du typisk spare helt op til 50% på varmeregningen. En grøn investering, som hurtigt betaler sig tilbage. 

En luft-til-vand-varmepumpe udnytter varmeenergien i luften. Den kan levere tilstrækkelig varme til din bolig året rundt, selv når der er frostgrader i luften. 

Vand-til-luft varmepumpen har både en del uden for boligen, men også en del som skal placeres indenfor. Den indendørs del er dog helt lydløs, og du vil ikke opleve den som generende. Jordvarme fungerer i princippet på samme måde som luft-til-vand varmepumpen, men jordvarme er gravet ned, og det derfor en helt lydløs løsning – både indendørs og udendørs.

 

Kontakt og få professionel rådgivning

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller blot en samtale om mulighederne samt besparelserne, der er ved installering af varmepumper i hjemmet? Så er du velkommen til at kontakte os på tlf.: +45 58 38 02 55 og få en snak med vores energivejleder. Alternativt kan du sende en mail på info@henrikjensenvvs.dk eller kontakte os via vores kontaktformular her på siden. Vi aftaler gerne et personligt møde hjemme hos dig, så vi kan se jeres anlæg og skræddersy en løsning tilpasset netop jeres behov.

Vi har installeret varmepumper overalt på Sjælland og har mange tilfredse kunder fra både Korsør, Slagelse, Sorø og Skælskør. 

Læs også om Biobrændsel.

 

Fil142 014D55a8dd33b0554481802b786935d2b987b12aefVarmepumpe CTC Ecoair 400 Serien til jordvarme

 

Kontakt os